[IDENT]

ident-logo

Tel: +385 01 4572 433

Web: www.ident.hr

E-mail: info@ident.hr

Poliklinika iDENT je privatna specijalistička ordinacija koja djeluje od 2010. godine na lokaciji Jurišićeva 19 (Rotonda centar), u gradu Zagrebu.

Djelatnici Poliklinike prate svjetske trendove u stomatologiji te su, kroz edukaciju i školovanje, u stalnom tijeku sa aktualnostima iz područja stomatologije i dentalne medicine.

Smatramo da je interdisciplinarna suradnja ono što nas čini ustanovom najviše razine.

Poliklinika je opremljena suvremenim uređajima i aparatima za sve vrste zahvata koje obavljamo, te možemo dijagnosticirati i obraditi najkompleksnije zahvate kakvi su u svijetu uobičajeni. Uz to, u Poliklinici iDent pazimo na bitne detalje, te stoga foto dokumentacija kompleksnih zahvata predstavlja neizostavni dio dokumentacije naših zahvata.

Pri radu sa pacijentima posebno pazimo na individualni pristup, te stoga svakom slučaju pristupamo sa puno pažnje s obzirom na želje i mogućnosti klijenata. Uz pomoć naprednih dijagnostičkih tehnika, planiranje samog zahvata radimo uz konzultaciju sa našim klijentima kako bismo postigli optimalnu terapijsku metodu i zadovoljavajući krajnji rezultat. Takav pristup omogućava nam da svakog našeg pacijenta promatramo prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh, što je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionlani život.

Stoga naši educirani stručnjaci svakodnevno pomažu našim klijentima u postizanju optimalnih rezultata kako u liječenju i brizi o zdravlju, tako i u estetskom smislu, čime se posebno ponosimo.

project details
Client : IDENT
Date :
Tags :
  • IMPLANTOLOGIJA
  • ORALNA KIRURGIJA
  • ORTODONCIJA
  • DENTALNA ESTETIKA